Om Mig

Navn: Anne Lolk Thomsen
Født:15. maj 1983

Civilstand: Mor til Thora (2013) og kæreste med Hans Christian Sørensen 

Hjem: Bor i Kongens Lyngby, født i Svendborg og opvokset på Tåsinge

 

Klub: Danske Studenters Roklub (og Gladsaxe Kano & Kajakklub) 

Træner: Brian Richardson

Startede med at ro kajak i 1993, har trænet seriøst siden 1997. En del af kajaklandholdet fra 2002-2009. En del af ro-landsholdet fra 2011. 

 

Disciplin:

I 2009 skiftede jeg fra kajak til roning. Sammen med Juliane Elander Rasmussen ror vi  letvægtsdobbeltsculler. Der er én distance: 2000m og dobbeltsculleren er olympisk disciplin.

Da jeg roede kajak, var det primært toerkajak (K2) internationalt, men både ener- og toerkajak på nationalt plan. Jeg startede med kun at ro maraton, der pt. er ca 25km (tidligere 36 km), men trænede fra 2005 hovedsageligt mod de kortere distancer (200, 500 og 1000m). Jeg forsøgte forgæves at kvalificere mig til OL i Beijing 2008.

Højde/vægt: 174 cm / 60 kg (kampvægt roning 57kg)

 

Uddannelse: Bachelor i statskundskab (BSc i statskundskab). Er ansat som kundekonsulent i en bank, hvor jeg har været siden 2009. 

 

Interesser: Familie og venner, mad, design og øvrig sport.

Som mor til Thora fra sommeren 2013, går der meget tid med at være mor. Det er også hårdt arbejde, men det er dejligt størstedelen af tiden. Med min ambition om at ro endnu et OL, er det også blevet vigtig for mig at vise, at jeg kan balancere et liv som eliteidrætsudøver med dét at være mor. Du kan følge mit hverdagsliv via min blog: lykkeligelolk

Foto: Privat

Min familie!

Thora på armen og min kæreste Hans. 

Samarbejdspartnere

 

 

TDC Group

Vi har i marts 2016 indgået et samarbejde med TDC Group. TDC placerer sig som vores hovedsponsor. TDC har gjort det muligt for os at leve som professionelle frem mod OL i Rio. 

Athletes Own Sportswear

Vores træningstøj er fra det danskejede Athletes Own Sportswear. Tøjet produceres i Danmark og firmaet er startet op af tidligere roere. Træningstøjet er derfor designet med et særligt kig til, hvad vi som roere kræver af vores træningstøj.

 

Area9 Learning

Area9 Learning er en platform udviklet til smartleaning på nettet. Area9 Learnings teknologi er udviklet til at tilbyde en personlig læringsvej, hvor et kursus' indhold hele tiden tilpasses til studentens nuværende viden og niveau.

Area9 har blandt gjort det muligt for os at tage en barnepige med på træningslejrene.

A la Eco

A la Eco er en svenskejet virksomhed, der sælger økologiske produkter, blandt andet make-up og hudpleje, samt økologisk bønnepasta. Juliane og jeg har et produktsponsorat fra A la Eco og vi er glade for at samarbejde med en virksomhed, hvor økologi er i højsædet og hvor man kan få et produkt, der holder, hvad det lover. 

Anne is a highly motivated athlete devoted to the highest level of International performance at The Olympic Games in Rio 2016

Brian Richardson, Landstræner

Anne er en meget dedikeret atlet, som på fantastisk vis har formået at overføre sine mange års træning i kajakken til højeste internationale niveau i roning. Imponerende at hun har formået at gå fra en elitekarriere i kajak til en elitekarriere i roning

Lars Balle Christensen, Sportschef